Ferppi myös Fennoan kumppaniksi

Ferppi on helppo yritysohjelmisto, jolla tuotannon ja toimiston väen yhteispeli paranee. Se on aloitus- ja käyttökustannuksiltaan edullinen ja helppo ratkaisu. Ferppi ei vaadi mitään asennuksia, vaan se toimii selaimella vaikkapa tabletin tai puhelimen kautta samalla tavalla kuin tietokoneellakin.

Ferppi on nyt yhdistetty myös Fennoa taloushallinto-ohjelmistoon. Tämä tarkoittaa sitä, että Ferpissä tehdyt myyntilaskut siirtyvät automaattisesti Fennoaan, jossa voidaan hoitaa reskontra ja kirjanpito. Lisäksi Ferpin avulla voidaan myös laskuttaa loppuasiakkaalta Fennoaan kirjattuja ostoja. Ferppi hakee automaattisesti ostojen tiedot valmiiksi Fennoasta, jotta toiminta on mahdollisimman sujuvaa.

Ferppi voidaan integroida Visma Fivaldi, Netvisor, Procountor- ja Talenom-taloushallinto-ohjelmistoihin.

Yhdessä taloushallinto-ohjelmiston kanssa Ferppi on osoittautunut tehokkaaksi kokonaisratkaisuksi erityisesti tuotannollisille PK-yrityksille.

Kaikki toimii täysin selainpohjaisesti, ja helpon, modernin käyttöliittymän avulla kirjaukset onnistuvat nopeasti. Taloushallinnon ammattilaiset ovat asiakkaiden apuna, jolloin oikeasti säästyy selvää rahaa.

Ferppi voidaan ottaa jouhevasti käyttöön, kun taloushallinto-ohjelmiston tarjoamat ominaisuudet eivät enää riitä yritykselle. Esimerkiksi kun yritys tarvitsee varastohallintaa tai tuotannonohjausta taloushallinto-ohjelmiston rinnalle. Olemassa olevat tiedot säilyvät aina ja yrityksen toiminta ei keskeydy.

Lue lisää:
https://www.fennoa.com/api-ja-integraatiot/
https://www.talenom.fi/integroitavuus/kumppanuusratkaisut/
https://finago.com/fi/meista/yhteistyokumppanit/ohjelmistokumppanit/

Valikko Sulje valikko
Lähetä sähköpostia Soita

Tilaa uutiskirjeemme!

Lähetämme postia kiinnostavista asioista muutamia kertoja vuodessa.

Fikuro Oy