Jussi Seppälästä Fikuro Oy:n toimitusjohtaja

Suomalaista toiminnanohjausjärjestelmää kehittävä Fikuro on nimittänyt
toimitusjohtajakseen Jussi Seppälän. Seppälä on tehnyt pitkän uran isoissa ohjelmistotaloissa ja hän siirtyy tehtävään Fikuron teknologiajohtajan tehtävästä.

Fikuro on vuonna 2017 perustettu ohjelmistotalo, joka kehittää ja myy Ferppi-nimistä toiminnanohjausjärjestelmää erityisesti tuotannollista työtä tekeville pk-yrityksille. Seppälän siirtyminen yrityksen ruoriin tapahtuu tilanteessa, jossa yrityksen panostukset siirtyvät yhä enemmän kasvavan asiakaskunnan palvelemiseen.

”Uusi tehtävä kasvavassa yrityksessä on erittäin mielenkiintoinen ja jännittäväkin. Edellisten vuosien kovat panostukset tuotekehitykseen ovat tuottaneet tulosta ja nyt on aika painottaa eri asioita. Tuskin sitä osaa olla kokonaan pois tuotekehityksen puolelta, kun sitä on tehnyt yli 20 vuotta”, kertoo Seppälä.

Fikuron kehittämä toiminnanohjausjärjestelmä Ferppi on varsin uusi tuttavuus Suomen ERP-markkinoilla. Se on täysin selainpohjainen järjestelmä ja suunniteltu erityisesti helpottamaan tuotannon ja toimiston väen yhteistoimintaa. Yrityksen asiakaskunta koostuukin pääasiassa muovi- ja metalliteollisuuden yrityksistä.

”Asiakaspalautteen pohjalta näyttäisi siltä, että Suomen markkinoilla todellakin on tarvetta järjestelmälle, jolla voidaan hoitaa tuotannonhallinta, varasto ja myynti aiempaa helpommin”, kommentoi tuore toimitusjohtaja Seppälä.

Jussi Seppälä siirtyy toimitusjohtajan tehtäviin 19.2.2021.

Lisätietoja
Jussi Seppälä, toimitusjohtaja
Fikuro Oy
+358 50 441 6240
jussi.seppala@fikuro.fi

Valikko Sulje valikko
Lähetä sähköpostia Soita

Tilaa uutiskirjeemme!

Lähetämme postia kiinnostavista asioista muutamia kertoja vuodessa.

Fikuro Oy