Ykkösvärin tilausjärjestelmä räätälöitiin Ferppiin

Ferppi on ohjelmisto, jolla hoidetaan yrityksen laskutus ja tuotanto. Ferppi tarjoaa myös ohjelmallisen rajapinnan, APIn, jonka avulla voimme räätälöidä asiakkaiden tarpeisiin ominaisuuksia, joita Ferpissä ei vielä ole.

Ykkösväri on tunnettu suomalainen maalialan yritys, joka halusi järjestelmän, jonka kautta heidän asiakkaansa voivat tehdä tilauksia itse. Karu Software rakensi Ykkösvärille soveltuvan ratkaisun hyödyntäen Ferppiä taustajärjestelmänä. Näin syntyi Ykköstilaus, joka on brändätty Ykkösvärin toiveiden mukaisesti ja sen kautta voivat asiakkaat tehdä tilauksia Ykkösvärille selaimen kautta itse. Tilaukset siirtyvät Ykköstilaus-ohjelman kautta Ferppiin, josta Ykkösväri voi hoitaa ne eteenpäin asiakkaalle.

Ferppi on alusta, jonka kautta yrityksen toimintaa voidaan tehostaa ja automatisoida

Ferppi on siis alusta, jonka päälle yritysten toiminta voidaan luotettavasti rakentaa. Ferppi itsessään tarjoaa monipuoliset ja helpot toiminnallisuudet yrityksen jokapäiväiseen pyörittämiseen: myynnin, tuotannon, varastonhallinnan ja tuntikirjaukset. Lisäksi kun yritysten yksilölliset tarpeet nousevat esiin, voidaan ne hoitaa myös Ferpin kautta räätälöimällä asiakkaalle sopiva ratkaisu.

Vain taivas on rajana, mitä Ferpin rajapinnan käyttö mahdollistaa. Ferpin kylkeen voidaan rakentaa mobiilisovelluksia eri toimintoja varten, se voidaan liittää verkkokaupan taustajärjestelmäksi jne. Yhden alustan avulla päästään tilanteeseen, että tietoja ei tarvitse kopioida eri paikkoihin. Sen sijaan samaa tietoa voidaan käyttää suoraan, jolloin tiedot ovat aina ajan tasalla ja oikeita.


Karu Software on sertifioitu kumppanimme, joka pystyy räätälöimään Ferpin alustalle mitä vain.

Lue lisää Ykköstilauksesta

Valikko Sulje valikko
Lähetä sähköpostia Soita

Tilaa uutiskirjeemme!

Lähetämme postia kiinnostavista asioista muutamia kertoja vuodessa.

Fikuro Oy