Ykkösvärin tilausjärjestelmä räätälöitiin Fikuroon

Fikuro on ohjelmisto, jolla hoidetaan yrityksen laskutus ja tuotanto. Fikuro tarjoaa myös ohjelmallisen rajapinnan, APIn, jonka avulla voimme räätälöidä asiakkaiden tarpeisiin ominaisuuksia, joita Fikurossa ei vielä ole.

Ykkösväri on tunnettu suomalainen maalialan yritys, joka halusi järjestelmän, jonka kautta heidän asiakkaansa voivat tehdä tilauksia itse. Karu Software rakensi Ykkösvärille soveltuvan ratkaisun hyödyntäen Fikuroa taustajärjestelmänä. Näin syntyi Ykköstilaus, joka on brändätty Ykkösvärin toiveiden mukaisesti ja sen kautta voivat asiakkaat tehdä tilauksia Ykkösvärille selaimen kautta itse. Tilaukset siirtyvät Ykköstilaus-ohjelman kautta Fikuroon, josta Ykkösväri voi hoitaa ne eteenpäin asiakkaalle.

Fikuro on alusta, jonka kautta yrityksen toimintaa voidaan tehostaa ja automatisoida

Fikuro on siis alusta, jonka päälle yritysten toiminta voidaan luotettavasti rakentaa. Fikuro itsessään tarjoaa monipuoliset ja helpot toiminnallisuudet yrityksen jokapäiväiseen pyörittämiseen: myynnin, tuotannon, varastonhallinnan ja tuntikirjaukset. Lisäksi kun yritysten yksilölliset tarpeet nousevat esiin, voidaan ne hoitaa myös Fikuron kautta räätälöimällä asiakkaalle sopiva ratkaisu.

Vain taivas on rajana, mitä Fikuron rajapinnan käyttö mahdollistaa. Fikuron kylkeen voidaan rakentaa mobiilisovelluksia eri toimintoja varten, se voidaan liittää verkkokaupan taustajärjestelmäksi jne. Yhden alustan avulla päästään tilanteeseen, että tietoja ei tarvitse kopioida eri paikkoihin. Sen sijaan samaa tietoa voidaan käyttää suoraan, jolloin tiedot ovat aina ajan tasalla ja oikeita.


Karu Software on sertifioitu kumppanimme, joka pystyy räätälöimään Fikuron alustalle mitä vain.

Lue lisää Ykköstilauksesta

Valikko Sulje valikko
Lähetä sähköpostia Soita

Tilaa uutiskirjeemme!

Lähetämme postia kiinnostavista asioista muutamia kertoja vuodessa.

Fikuro Oy