Integrointi kirjanpitoon

Ferppi voidaan integroida Procountor- ja Talenom-kirjanpito-ohjelmiin. Integraatiossa myyntilasku siirretään kirjanpitoon. Procountor-integraatiossa on lisäksi mahdollista integroida projektit Procountoriin.

Taloushallinnon maailma on muuttunut viimeisten vuosien aikana. Yhä useampi yritys on digitalisoinut kirjanpitonsa, mutta ERP-järjestelmät eivät ole välttämättä seuranneet mukana.

Monessa paikkaa kirjanpidon aineistot siirretään kuukausittain manuaalisesti, muistiotositteina, kirjanpito-ohjelmaan. Miksipä ei antaisi datan liikkua automaattisesti, ja jälleen kerran säästää aikaa sekä rahaa? Sivutuotteena kirjanpidon raportit muuttuvat lähes reaaliaikaisiksi ja talouden johtaminen sekä ennustaminen helpottuu.

Ferpissä on monipuoliset integraatiorajapinnat. Olemme toteuttaneet jo nyt valmiit yhteydet Procountor- ja Talenom-kirjanpito-ohjelmiin. Näissä valmiissa integraatioratkaisuissa on mahdollista tehdä myyntilaskujen siirto kirjanpitoon, lisäksi Procountor-integraatiossa myös integroida projektit Procountoriin.

Valikko Sulje valikko
Lähetä sähköpostia Soita

Tilaa uutiskirjeemme!

Lähetämme postia kiinnostavista asioista muutamia kertoja vuodessa.

Fikuro Oy