Integrointi taloushallintoon

Ferppi voidaan integroida Procountor, Talenom ja Fennoa taloushallinto-ohjelmiin. Integraatiossa myyntilaskut siirtyvät automaattisesti taloushallinnon puolelle. Siirto tapahtuu välittömästä eikä esimerkiksi eräajoina iltaisin. Näin laskutuksen hoito on mahdollisimman tehokasta.

Taloushallinnon maailma on muuttunut viimeisten vuosien aikana. Yhä useampi yritys on digitalisoinut kirjanpitonsa, mutta ERP-järjestelmät eivät ole välttämättä seuranneet mukana.

Monessa paikkaa kirjanpidon aineistot siirretään kuukausittain manuaalisesti, muistiotositteina, kirjanpito-ohjelmaan. Miksipä ei antaisi datan liikkua automaattisesti, ja jälleen kerran säästää aikaa sekä rahaa? Sivutuotteena kirjanpidon raportit muuttuvat lähes reaaliaikaisiksi ja talouden johtaminen sekä ennustaminen helpottuu.

Ferpissä on monipuoliset integraatiorajapinnat. Olemme toteuttaneet jo nyt valmiit yhteydet Procountor, Talenom ja Fennoa taloushallinto-ohjelmiin. Ferpissä on myös tarjolla ulkoinen rajapinta, minkä vuoksi myös muita integraatioita voidaan tehdä sujuvasti Ferpin yhteyteen.

Valikko Sulje valikko
Lähetä sähköpostia Soita

Tilaa uutiskirjeemme!

Lähetämme postia kiinnostavista asioista muutamia kertoja vuodessa.

Fikuro Oy