Myyntitilaus

Myyntitilaus voidaan muodostaa ”tyhjästä” tai sitten se voidaan generoida automaattisesti myyntitarjouksen pohjalta. Myyntitilauksen käsittely noudattaa samoja periaatteita kuin myyntitarjouksen: tiedot jotka syötettiin tarjoukseen, ovat nyt tarkennettavissa myyntitilauksen riveinä.

Ferpin tärkeimmät hyödyt myyntitilausten teossa

  • Tee tilaukset mistä vain, milloin vain – selainpohjainen käyttöliittymä toimii eri laitteilla, koska Ferppi on ”puhtaasti pilvessä”
  • Siirrä tarjoukset automaattisesti tilauksiksi
  • Muokkaa tilauksia asiakkaan toiveiden mukaan

Joskus olemme törmänneet ERP-ohjelmistoihin, joissa kaikki muut käyttäjät ovat tyytyväisiä tuotteeseen, paitsi yrityksen myyntiosasto. Usein näkeekin mitä luovimpia virityksiä ERPin ulkopuolelle rakennettuna, tai sitten toimistolle varta vasten tarjousten ja tilausten naputteluun palkattuja assistentteja.

Tulimme siihen tulokseen, että Ferppi tehdään myyntiosaston kaltoin kohdellut tuloksen tekijät mielessä. Näpsäkät varastonhallinnan tai tuotannon ennustamisen työkalut eivät paljoa lämmitä, jos homman pullonkaula on jo alkumetreillä.

Myyntitilauksen luonti Ferpissä on loogista, helppoa ja nopeaa. Voit tehdä tilauksen joko automaattisesti myyntitarjouksen pohjalta, tai muodostaa kokonaan uuden myyntitilauksen ilman aiempaa tarjousta.

Myyntitilauksen käsittely ja muokkaus toimii samalla tavalla kuin myyntitarjouksen vastaavat toiminnot. Jos olet tehnyt tilauksen aiemman tarjouksen pohjalta, voit vielä muokata ja tarkentaa tilauksen rivejä.

Kun myyntitilaus on valmis, voit tulostaa Ferpistä tilausvahvistuksen. Usein käy niin, että asiakas muuttaakin mielensä jo tilauksen teon jälkeen, tai tilaukseen tarvitaan muutoksia muista syistä. Nämä muokkaukset ovat mahdollisia Ferpissä, vasta myyntitilauksen vahvistaminen ja ostoihin / tuotantoon siirto lukitsee tilauksen.

Lisätietoja:

Valikko Sulje valikko
Lähetä sähköpostia Soita

Tilaa uutiskirjeemme!

Lähetämme postia kiinnostavista asioista muutamia kertoja vuodessa.

Fikuro Oy