Myyntitarjoukset

Myyntitarjousten tekeminen Fikurolla on nopeaa ja helppoa.

Fikuron tärkeimmät hyödyt myyntitarjousten tekemisessä:

  • Aiempien tarjousten käyttäminen tarjouspohjina on intuitiivinen ja nopea tapa tehdä toistuvia tarjouksia pienin muutoksin
  • Tarjousten teko toimii myös tien päältä: Fikuro on pilvipohjainen järjestelmä ja koko ERP on käytössä selainpohjaisesti eri päätelaitteilla
  • Asiakas- ja tuotetiedot päivittyvät automaattisesti

Myyntitarjousten tekeminen on usein yllättävän aikaa vievää työtä. Kun lähdimme suunnittelemaan Fikuroa, kävimme aikaisempia kokemuksiamme asiakasyrityksistä analyyttisesti läpi, ja huomasimme että tarjouksia tehdään hyvin vaihtelevin tavoin eri organisaatioissa. Yhteistä kaikille tavoille oli, että manuaalisen työn määrä oli huikea ja tarjousten tekoaika liian pitkä. Monen yrityksen tarjouslaskijat ja myyjät olivat jopa siirtyneet käyttämään Excel-taulukkoja tai Word-pohjia, kun ”erppi vaati liian monta klikkausta”.

Päätimme, että Fikurossa kiinnitetään erityisesti huomiota tarjouslaskentaan. Kun asiakas kysyy tarjousta, se pitää olla helppo ja nopea tuottaa!

Uuden myyntitarjouksen tekeminen Fikurolla on helppoa. Saat tarjoukseen automaattisesti kaiken tiedon, jota olet aiemmissa tarjouksissasi käyttänyt. Kun lisäät tarjoukseesi asiakkaan nimen, asiakkaan perustiedot lisätään automaattisesti asiakkaan nimen perusteella. Tarjottavat tuotteet ja palvelut päivitetään suoraan tuoterekisteristä, kuten myös tuotteiden varastoarvot.

Valikko Sulje valikko
Lähetä sähköpostia Soita

Tilaa uutiskirjeemme!

Lähetämme postia kiinnostavista asioista muutamia kertoja vuodessa.

Fikuro Oy