Ota erppi käyttöön päivässä!

Fikuron käyttöönotto poikkeaa siitä mihin ollaan totuttu. Fikuron voi nimittäin ottaa käyttöön yhdessä päivässä (lue tästä tarkempi kuvaus käyttöönotosta).

Ohjelmistojen käyttöönottoa on perinteisesti pidetty viikkojen tai pahimmillaan jopa kuukausien työnä, joka vie hermot ja rahat. ERP on keskeinen työkalu yrityksen pyörittämisessä ja sen käyttö pitää toki hallita. Mutta onko sen pakko olla niiiiin pitkä projekti?

Mielestämme ei. Kun ohjelmisto on selkeä ja yksinkertainen käyttää, on sen käyttöönottokin nopeaa. Ei käyttö vaadi kurssitusta.

Olemassa olevat tiedot, kuten esimerkiksi tuotteet, asiakkaat ja toimittajat, saadaan Excel-muotoisena vietyä valmiiksi Fikuroon.

Yritykselle ei tarvitse hankkia laitteita tai muita kikkareita koneille. Pelkkä internet-yhteys ja Google Chrome -selain riittävät. Kun käyttäjille annetaan tunnukset ja lyhyt perehdytys, voidaan käyttö aloittaa. Mikäli käyttäjät haluavat vielä tietää tarkemmin, miten jokin asia Fikurossa tehdään, voivat he katsoa mallia omaan tahtiinsa lyhyistä ohjevideoista. Ja apu on tietysti aina lähellä!

Valikko Sulje valikko
Lähetä sähköpostia Soita

Tilaa uutiskirjeemme!

Lähetämme postia kiinnostavista asioista muutamia kertoja vuodessa.

Fikuro Oy