Tuntikirjaukset projekteille

Tuntikirjauksia voidaan tehdä projektitasolle. Tällöin voidaan seurata, paljonko työtä on tehty eri projekteille ja mahdolliset lisätyöt voidaan laskuttaa asiakkaalta.

Projektiohjautuvat työt voivat kuulua urakkaan tai olla esimerkiksi lisätyötä. Helpon kirjausnäkymän kautta työntekijät ja jopa yrityksen käyttämät alihankkijat voivat tehdä itse tuntikirjaukset. Näin esimiesten aikaa ei kulu saman tiedon uudelleensyöttämiseen erilaisten paperien ja lappujen pohjalta. Tuntikirjauksia voidaan tehdä kalenterinäkymän tai kellokortin kautta.

Esimiehet voivat tarkistaa ja hyväksyä tuntikirjaukset sekä tehdä niihin tarvittavat muutokset. Lisätyöt voidaan siirtää automaattisesti myyntitilauksille laskutettavaksi loppuasiakkaalta.

Yritys voi itse lisätä omia alihankkijoitaan ja freelancereitaan ulkoisiksi käyttäjiksi ja antaa heille oikeudet kirjata tunteja vain tietyille projekteille. Selainpohjaisuuden ansiosta ulkoiset käyttäjät pääsevät itsekin tekemään tuntikirjauksia ilman erillisiä ohjelmia.

Katso videolta, kuinka helppoa tuntikirjausten tekeminen on Fikuro-yritysohjelmistolla.

Valikko Sulje valikko
Lähetä sähköpostia Soita

Tilaa uutiskirjeemme!

Lähetämme postia kiinnostavista asioista muutamia kertoja vuodessa.

Fikuro Oy