Tuotanto ja varastonhallinta helposti

Selkeät ja yksinkertaiset näytöt toimivat tietokoneella, tabletilla ja puhelimella. Tarvitset vain internet-yhteyden!

Myynnin ja tuotannon pitää pelata yhteen. Myynnistä lähtevien tietojen pitää olla käytössä myös tuotannon puolella ja päinvastoin, jotta yhteispeli toimii sujuvasti. Näin myynnin puolella tiedetään esimerkiksi mikä on kunkin tilauksen tila tuotannossa.

Kun tiedot ovat vain yhdessä paikassa, pysyvät ne tietysti myös ajan tasalla. Tällöin ei yksinkertaisesti tarvitse tehdä turhia kirjauksia ja säästynyt aika voidaan käyttää johonkin hyödyllisempään. Syötetyt tiedot ovat aina uudelleenkäytettävissä.

Fikurossa oleva varastoratkaisu on erittäin hyvä ja tehokas. Tuotteiden valmistumiset on helppo kirjata, toimitukset on nopea tehdä, varastosta saadaan ennusteet tehokkaasti ja inventointi… Niin, inventoinnin ei tarvitse olla tuskaa, vaan senkin voi tehdä mukavasti Fikurolla. Kuten eräs asiakkaamme sanoi, inventointi ei ole koskaan ollut helpompaa!

Fikuron avulla voit yhdistää toimiston, tuotannon sekä koneet toimimaan saumattomasti yhteen. Näin saadaan kasvatettua kapasiteettia ja myyntiä tehokkaasti. Katso lisää miten koneet saadaan liitettyä mukaan!

Lisätietoja:

Valikko Sulje valikko
Lähetä sähköpostia Soita

Tilaa uutiskirjeemme!

Lähetämme postia kiinnostavista asioista muutamia kertoja vuodessa.

Fikuro Oy