Tuotannonohjaus (MES)

Tuotannonohjaus (MES) ja toiminnanohjaus (ERP) täysin selainpohjaisesti ja yhdessä täysin saumattomasti.

Fikurossa on tarjolla myös MES-moduuli, joka kerää tietoa automaattisesti koneista ja laitteista. Näin koneiden antama data on reaaliaikaisesti käytössä myös myynnin ja tuotannon (ERP) puolella. Toisaalta ERP:in tiedot ovat tarjolla MES-moduulissa ilman manuaalista ylläpitoa.

MES-moduuli ei tietenkään ole pakollinen, vaan Fikuro on tehokas ratkaisu myös silloin kun tuotannon koneita ei ole kytketty Fikuroon.

Fikuro siis yhdistää perinteisesti erillään olevat ERP- ja MES-järjestelmät yhdeksi saumattomasti yhteentoimivaksi ratkaisuksi. Tuotantoa voidaan suunnitella ajantasaisen faktatiedon pohjalta. Oikean ja ajantasaisen tiedon avulla voidaan välttää kalliita virheitä tuotannossa. Lisäksi aikaa säästyy monessa kohdin, kun oikea tieto on tarjolla juuri silloin kun sitä tarvitaan.

Töiden valmistelu on helppo aloittaa ajoissa kun nähdään kulloinkin ajossa olevan työn eteneminen. Hyvä laatu tuotannossa tarkoittaa selkeitä toimintatapoja, riittävien tietojen keräämistä (automaattisesti) ja mahdollisuutta arvioida ja parantaa toimintaa jatkuvasti.

Lisätietoa:

https://www.fikuro.fi/ohjelmistot/ferppi/tuotannon-seuranta/ferppi-mes-tehostaa-yrityksesi-tuotantoa/

Valikko Sulje valikko
Lähetä sähköpostia Soita

Tilaa uutiskirjeemme!

Lähetämme postia kiinnostavista asioista muutamia kertoja vuodessa.

Fikuro Oy