Mitä on tekoäly?

Tekoäly voi auttaa meitä tekemään parempia päätöksiä. Se voi muodostaa erilaisia ennusteita, joita voidaan käyttää yrityksen toiminnan ohjaamiseen.

Kun ennusteet ovat tarpeeksi tarkkoja ja ne saadaan oikeaan aikaan, voidaan yrityksen toimintaa ohjata paremmin. Paremmin tarkoittaa sitä, että myyntiä voidaan kohdentaa tärkeimpiin kohteisiin, hinnoittelu tuottaa parhaan tuloksen ja tuotanto voidaan optimoida toimimaan mahdollisimman tehokkaasti.

Tekoäly on keino hyödyntää yritykseen jo aiemmin kerättyä tietoa ja yhdistää se muualta saatuun tietoon. Näin se pystyy tekemään faktoihin perustuvia päätelmiä.

Tekoälyn voima on siinä, että se pystyy käsittelemään valtavia tietomassoja, jotka sisältävät monimutkaisia riippuvuussuhteita. Tekoäly pystyy tekemään suuresta tietomäärästä huomioita, joita ihminen ei kykene havaitsemaan. Kun tekoälyn tekemät ehdotukset ja ennusteet yhdistetään käyttäjän toimintaa tukevaksi, niin tuloksena on hyvin automatisoitu toiminta, jossa käyttäjä näyttää saaneen supervoimat!

Valikko Sulje valikko
Lähetä sähköpostia Soita

Tilaa uutiskirjeemme!

Lähetämme postia kiinnostavista asioista muutamia kertoja vuodessa.

Fikuro Oy