Tietoa meistä

Fikuron pääomistajina sekä perustajina toimivat Jussi Seppälä ja Vesa Vesterinen. Heillä molemmilla on pitkä työhistoria globaaleissa ohjelmistoyrityksissä. Kummatkin ovat todellisia konkareita ERP- ja toiminnanohjausjärjestelmien saralla: ovathan he olleet mukana usean tunnetun ERP-järjestelmän toteuttamisessa.

Fikuro on perustettu vuonna 2017. Jussin ja Vesan visio oli luoda helppokäyttöinen ja kustannustehokas ERP/toiminnanohjausjärjestelmä, jonka käyttöönotto on helppoa. Yrityksen päätuote on Ferppi – helppo yritysohjelmisto, jolla hallitaan ja ohjataan yritysten tietoa. Vuoden 2019 alussa Ferppiä käyttää 10 yritystä palveluista teollisuuteen. Avain Fikuron kehittymiseksi on ollut erinomaiset työntekijät, joilla on pitkä kokemus ohjelmistokehityksestä sekä uusista teknologioista. Fikurolla on myös laaja kansainvälinen verkosto apunaan. Teknologian alustana on Amazon Web Services.

Jussi Seppälä on Fikuro Oy:n toimitusjohtaja sekä ohjelmistokehityksen ja tekoälyn asiantuntija. Jussi on työskennellyt kansainvälisissä tehtävissä Euroopan kovimmissa ohjelmistotaloissa noin 20 vuotta. Pääpaino on ollut nimenomaan ERP-järjestelmien toteuttamisessa. Ohjelmistokehityksessä häntä innostaa alan jatkuva kehittyminen, automaattitestaus, laadunvarmistus ja tekoälyn mahdollisuudet. Hänen on toiminut pääarkkitehtina, arkkitehtina, tiiminvetäjänä ja ohjelmoijana. Jussi on kouluttanut ohjelmoijia sekä ollut luennoimassa useissa alan tapahtumissa. Hän on ollut mukana useissa tekoälyprojekteissa. Vuodesta 2018 alkaen Jussi on toiminut myös kouluttajana tekoälyohjelmoinnissa.

Jussi Seppälä

Vesa Vesterinen on Fikuro Oy:n hallituksen puheenjohtaja. Vesa on työskennellyt Suomen ja Euroopan ohjelmistotaloissa noin 20 vuoden ajan. Hän on toiminut tuotepäällikkönä, tuotekehitysjohtajana ja teknisenä asiantuntijana. Hän on ollut kehittämässä myös ohjelmistotalojen asiakaspalvelua. Vesa tykkää toimia asiakasrajapinnassa ja hänen intohimonsa on ratkaista asiakkaiden ongelmia. Asiakkaiden isommatkaan haasteet eivät pelota Vesaa – hän haluaa olla auttamassa asiakasta kehittymään ja kasvamaan.

Valikko Sulje valikko
Lähetä sähköpostia Soita

Tilaa uutiskirjeemme!

Lähetämme postia kiinnostavista asioista muutamia kertoja vuodessa.

Fikuro Oy