Choose language

Fikuron partnerit esittelyssä

Fikuron osaavat partnerit apunasi

Partnerit auttavat sinua oikean ohjelman valinnassa. Ole yhteydessä joko Fikuroon tai suoraan partneriin.

asiakaspalvelu_pysty Passeli_mies ja nainen toimistossa
Alho IT isokuva

Alho IT - IT-kumppanisi Keski-Suomessa

Yrityksesi IT-palvelut helposti ja henkilökohtaisena palveluna.

DG AlhoIT on neljän ystävän perustama yritys, jonka perustavana ajatuksena on mielekkäät työpäivät ja mukavat asiakkaat. Omaamme pitkän kokemuksen IT-ratkaisuista ja meillä on jokaisella oma erityisosaamisensa. Tehtävämme on varmistaa, että pystyt keskittymään ydinliiketoimintaasi, eikä sinun tarvitse miettiä IT-ympäristösi toimivuutta. 

Toiminnanohjausjärjestelmä on koko yrityksen toiminnan ydin. 
Järjestelmän valintaan liittyy oleellisena osana myös yleisten toimintaprosessien kehitys ja läpikäynti.

Me osaamme auttaa näiden asioiden suhteen vuosien kokemuksella.

Aames Oy_kuva

Aames Oy - Alansa huippuosaaja!

Aames Oy - Ketterä ja joustava asiantuntijaorganisaatio

Uskomme, että pitkät asiakassuhteet perustuvat ammattitaitoiseen ja henkilökohtaiseen palveluun sekä asiakkaan liiketoiminnan syvälliseen ymmärrykseen. Mitä perinpohjaisemmin tunnemme yrityksesi, sitä paremmin voimme palvella ja tarjota tarpeisiisi sopivat ratkaisut.

Vuodet ovat vierineet, mutta toimintamme perusarvot ovat säilyneet samoina. Tärkein arvomme on asiakkaiden auttaminen. Välitämme aidosti asiakkaistamme ja haluamme sinun menestyvän omassa liiketoiminnassasi. Haemme aina yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivan ja kustannustehokkaan ratkaisun, joka skaalautuu myös tulevaisuuden tarpeisiin.

Tavoitteenamme on tuottaa mitattavaa lisäarvoa yrityksellesi – vapauttaa aikaa liiketoimintasi kehittämiseen, harrastuksiisi tai perheesi pariin. Tunnemme alan innovatiiviset IT- ja toiminnanohjausratkaisut, joiden avulla automatisoimme yrityksesi rutiineja sekä parannamme tuottavuutta ja kilpailukykyä.

“Aames on oikeasti asiakkaistaan kiinnostunut ja valmis laittamaan kädet kyynärpäitä myöten saveen. Mielenkiintoisissa keskusteluissa tulee itse asiassa sivulauseissa ilmi asioita, joiden käsittely teetättää asiakkaalla paljon töitä ja joissa on päällekkäisiä vaiheita. Hyvänä esimerkkinä toimii työntekijöiden kuittien hankala hallinnointi. Ohimennen heitetty kommentti paljastaa päivittäisten rutiinien pullonkaulat.” -Kimmo Tattari, toimitusjohtaja

Aameksen toimitusjohtaja Kimmo Tattarilla on yli 25 vuoden kokemus pk-yritysten toiminnanohjauksen ohjelmistoratkaisuista ja palveluista. Hän on päässyt aitiopaikalta seuraamaan tuhansien suomalaisten pk-yritysten kehitystä, tarpeita ja onnistumisia – mutta myös epäonnistumisia.

Kimmon lääke onnistuneeseen yhteistyöhön on avoimuus: “Mieluiten menen kasvotusten tapaamaan asiakasta, jolloin voimme keskustella avoimesti haasteista ja mieltä askarruttavista asioista. Pääsen näkemään, miten yrityksessä hyödynnetään eri järjestelmiä, prosesseja ja työtapoja. Pystymme sitten yhdessä löytämään asiakkaalle oikeat ratkaisut. Mietin aina, miten voimme kehittää asiakkaan liiketoimintaa kustannustehokkaasti ja tuoda helpotusta rutiineihin.”

 

Lounea_netti-153

Lounea - Parantaa yrityksesi prosesseja

Lounea - Mutkattoman digiarjen puolesta

Me Lounealla haluamme tehdä asiakkaidemme digitaalisen arjen sujuvammaksi tarjoamalla ratkaisuja, jotka auttavat arjen haasteissa ja parantavat prosesseja.

Lounea Yritysratkaisut Oy on ICT-ratkaisuiden ja tulostuspalveluiden asiantuntija. Palvelemme yli 6000 yritys- ja julkishallinnon asiakasta valtakunnallisesti. Paikallisuutemme ansiosta olemme lähellä, tuttuja ja voit luottaa meihin turvallisena kumppanina. Autamme valitsemaan juuri sinulle sopivat palvelut ja sovellukset. Tuemme käytössä ja huolehdimme, että kaikki toimii moitteettomasti. Kanssamme et ole yksin.

Olemme kokenut toiminnanohjausjärjestelmien toimittaja ja hallitsemme koko toimitusprosessin nykytilan kartoituksesta käyttäjien koulutukseen asti. Asiantuntemuksemme varmistaa, että järjestelmä on räätälöity vastaamaan asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeita. Pyrimme aktiivisesti edistämään asiakkaidemme liiketoiminnan kehitystä.

Rauhala_TEK_2662 pieni

Rauhala Yhtiöt - Ikioma ohjelmistokumppanisi

Rauhala Yhtiöt - Teemme toimintaympäristöstäsi myrskynkestävän

Tiedät, kenen kanssa asioit. Rauhalassa samat tutut asiantuntijat ovat apunasi aina ensimetreiltä ohjelman esittelystä ratkaisujen käyttöönottoon. Tunnemme asiakkaamme, mikä tekee yhteistyöstä helppoa ja sujuvaa.

Rauhalalta luotettavat ja modernit yritysohjelmistot toiminnanohjaukseen, taloushallintoon, työajanseurantaan ja henkilöstöhallintoon. Kasvollisella asiakaspalvelulla ja moderneilla ohjelmistoilla kehitämme prosessejasi. Teemme toimintaympäristöstäsi myrskynkestävän, sen takaa yli 30 vuoden kokemuksemme erilaisista järjestelmistä, ohjelmistoista ja toimialoista, myös yhdistyksistä ja järjestöistä.

Pitkä kokemus erilaisista toimialariippumattomista käyttöönotoista tekee meistä asiantuntevan kumppanin. Toiminnanohjausjärjestelmän vaihtaminen ja uudistaminen kanssamme on tehokasta. Olemme kotimainen yritysohjelmistojen luottokumppani – kaikki järjestelmämme ovat luotettavien ohjelmistotalojen huipputuotteita.

Novec ryhmäkuva

Novec Oy - yli 20 vuoden kokemuksella

Poutapalvelua vuosikymmenten kokemuksella

Novec Oy on kokenut yritysten ohjelmistojen ja palvelujen toimittaja. Olemme tarjonneet asiakkaillemme yli 20 vuoden ajan palvelukonseptia, joka tunnetaan nimellä Poutapalvelu. Olemme auttaneet satoja asiakasyrityksiämme tekemään päivittäisestä toiminnastaan entistä sujuvampaa ja kustannustehokasta

Ensiluokkainen tuoteosaaminen.
Asiantuntijoillamme on yli 20 vuoden kokemus ohjelmistojen käyttöönotosta eri toimialoilta.


Nopea ja ymmärrettävä koulutus ja asiakaspalvelu.
Poutapalvelu tarjotaan asiakkaan kielellä ja ammattilaisten tarpeita ymmärtäen