Choose language

Asiakkaiden kokemuksia Fikurosta

Näin kaikki järkeistyi – lue, kuinka asiakkaidemme tuotanto alkoi rullata fiksummin!

Asiakastarina

Kennelpakaste Oy

"Suurin helpotus Fikurossa on ollut varaston ajantasaisuus "

Asiakastarina

Imatran Koneistuspalvelu

“Fikuro toimii kokonaan pilvessä, minkä ansiosta sen käyttöönotto ei vaatinut isoa projektia. Olemme todenneet Fikuron sopivan mainiosti keskisuuren konepajan käyttöön, sillä se nopeuttaa tuotantoa ja auttaa meitä ohjeistamaan työt tarkemmin."

Anssi Matkonen
Yrittäjä

Asiakastarina

Realplast

"Meidän toiminta on parantunut huomattavasti Fikuron käyttöönoton jälkeen. Saamme tietoa nopeasti järjestelmästä, se on ketterä ja säästää aikaa."

Kimmo Kullberg
Toimitusjohtaja

Lue asiakastarinoita

Asiakkaitamme

 1. Realplast

  Tunnettu huippulaadukkaiden ruiskuvalutuotteiden ja -komponenttien valmistaja, joka on asiakkaan mukana tuotteen suunnittelusta ja kehityksestä aina jälkikäsittelyyn ja kokoonpanoon saakka.

  realplast.fi
 2. Realcomposite

  Realcomposite on erikoistunut erittäin lujarakenteisten muovi­komposiitti­komponenttien ja -tuotteiden suunnitteluun, valmistamiseen ja kokoonpanoon.

  realcomposite.fi
 3. Puulon

  Puulon Oy on suomalainen huonekaluvalmistaja, joka valmistaa laadukkaita puisia huonekaluja sekä koteihin että julkitilohin, puun ominaisuuksia ja luontoa kunnioittaen.

  puulon.fi
 4. Seppäkoski

  Laadukas teräsrakentaminen on Seppäkosken ydinosaamista. Yritys toteuttaa rakennusteollisuuden teräs- ja metallityöt ammattitaidolla.

  seppakoski.fi
 5. Redox

  Redox on erityisesti Rex-suksivoiteistaan tunnettu, yksi maailman johtavista suksivoidevalmistajista.

  rex.fi
 6. Öja Alu-Tank

  Öja Alu-Tank Oy on erikoistunut alumiinisten polttoainetankkien valmistukseen veneteollisuudelle. Kaikki polttoainetankin valmistukseen liittyvät vaiheet tehdään Alu-Tankin omalla tehtaalla.

  alutank.fi
 7. Luomatec

  Luomatec on monialainen teollisuuden alihankkija, joka palvelut kattavat komponenttien suunnittelun, valmistuksen ja kunnossapidon.

  luomatec.fi
 8. Nikari

  Nikari Oy vuonna 1967 Seinäjoella perustettu yritys, joka valmistaa kokopuisia designhuonekaluja julkisiin kohteisiin ja muihin laatua korostaviin käyttökohteisiin.

  nikari.fi
 9. Nature Line Cutlery

  Nature Line Cutlery valmistaa ja myy puukuitu­komposiitti­aterimia, jotka valmistetaan puu- ja metsäteollisuuden sivutuotteena syntyvistä suomalaisista raaka-aineista.

  natureline.fi
 10. Owatec

  Owatec tarjoaa korkeatasoista vedenkäsittelyteknologiaa, asiantuntijapalveluita ja kehittämisprojektien toteutusta yrityksille, teollisuudelle ja huoltolaitoksille.

  owatec.fi
 11. TuraSteel Oy

  TuraSteel Oy:n päätuotteita ovat kaivurien kauhat, joita valmistetaan erilaisiin maanrakennusalan tarpeisiin. Kauhojen valmistuksen lisäksi TuraSteel huoltaa kauhoja ja myy varaosia.

  turasteel.fi
 12. Tesema

  Tesema on suomalainen sukkatehdas, jonka tuotteet ovat suosittuja erityisesti urheilijoiden ja luonnossa liikkujien käytössä. Yli 30 vuoden ajan toiminut yritys valmistaa sukat Nurmeksessa.

  tesema.fi
Fikuron asiakas

Takuulla tyytyväiset asiakkaat

Olemme varmoja siitä, että Fikuro tekee, mitä lupaa. Siksi tarjoamme sinulle 3 kk tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen, saat Fikuro-pakettisi kuukausimaksuista rahat takaisin.