Choose language

Muovi­teollisuuteen tehty ERP

Ketterä Fikuro-toiminnan­ohjaus­järjestelmä tekee muovituotteiden valmistuksesta selkeämpää, materiaali­hankinnoista toimituksiin saakka. Ei enää tunteja taulukko­laskenta­ohjelman suossa, ei raskaita käyttöönotto­projekteja.

FIKURO_topbanner_muoviteollisuus

Suoraviivainen Fikuro ERP sopii muovi­teollisuuteen

Ekstruusio, rotaatiovalu, ruiskuvalu, tyhjiömuovaus… Ymmärrämme muovituotteiden päälle, tunnemme ne vihreän väriset koneet. Arvaatko, miten paljon säästät aikaa, kun saat tuotannon numerot juttelemaan keskenään? Huomaat hyödyt nopeasti.

Fikuro ERP pilvipalvelu

Yrityksen toiminnanohjaus pilvipalveluna

Pk-yritysten kannattaa suosia järjestelmää, jonka ylläpito hoituu kevyesti ja tietoturvallisesti pilvessä. Fikuron käyttöön tarvitset vain verkkoyhteyden ja -selaimen.

Fikuro: helppo toiminnanohjausjärjestelmä

Helppo käyttöönotto ja käyttö

Toiminnanohjausjärjestelmän sisäänajo ei saa viedä kuukausia. Miksi tehdä asiat monimutkaisemmin, kun ketterän ERPin saat käyttöön parhaimmillaan yhdessä päivässä? Fikuro yhdistyy saumattomasti myös suosituimpiin taloushallinnon järjestelmiin.

Sopivan hintainen ERP

Fikuron hinnoittelu on selkeä ja skaalautuu niin pienten kuin isompien yritysten käyttöön.

Mini

Helppo varasto-ERP pienille yrityksille

99

EUR /kk

Tutustu

Lite

Tuotannonohjaus pienille valmistavan teollisuuden yrityksille

349

EUR /kk

Tutustu

Basic

Toiminnanohjaus pk-yrityksille

449

EUR /kk

Tutustu

Premium

ERP ja MES-ratkaisu valmistavan teollisuuden yrityksille

999

EUR /kk

Tutustu

Näin kaikki järkeistyi

ERP-järjestelmä muovituotteiden valmistukseen – tutustu ominaisuuksiin

Fikuro tuntee muoviteollisuuden toiminnanohjauksen tarpeet. Saat sen avulla työt fiksusti jonoon, mutta se on vasta alkua: uusia ominaisuuksia kehitetään jatkuvasti.

Ostotilausten ja ostojen hallinta

Fikuro varmistaa, että tulevat kulut ja investoinnit ovat yrityksessäsi tiedossa. Jos ostot ja myyntitilaukset ovat samassa järjestelmässä, voit tilata tarvikkeet ja raaka-aineet oikea-aikaisesti tilauksiin nähden. Fiksusti ja tehokkaasti hoidettu ostaminen parantaa myös yrityksen taloudellista tulosta.

Tuotannonohjaus

Fikuro pitää sävelet selvinä tehtaissa ja tuotantolaitoksissa. Rakennetuote, työkortit ja työjono auttavat varmistamaan, että asiat tehdään järkevässä järjestyksessä ja tuotanto sujuu suunnitellusti.

MES-järjestelmä

Koneesi toimivat automaattisesti, mutta liikkuuko tieto niiltä eteenpäin ja takaisin? Yhdistä tuotannonseuranta (MES) toiminnanohjaukseen! Fikuro on ainoa suomalainen ratkaisu, jossa ERP ja MES toimivat yhteen täysin selainpohjaisesti.

MES-järjestelmä laskee valmistuneita kappaleita, tarkkailee laatua, seuraa muottien elinkaarta ja visualisoi datan Fikuroon. MES:n tietojen avulla tehostat tuotannonsuunnittelua, teet tarkempia kustannuslaskelmia ja vähennät energiankulutusta.

Varastonhallinta

Pidät huolen varaston parhaasta mahdollisesta kiertonopeudesta ja siitä, että tuotteet pystytään valmistamaan ja toimittamaan ajallaan.

Myynnin työkalut

Fikuro varmistaa, että niin tarjouskanta kuin tehdyt tilauksetkin etenevät prosessin mukaisesti ja niistä saadaan oikeat tiedot yrityksesi käyttöön oikeaan aikaan. Pystyt esimerkiksi tekemään raaka-aineiden ostot tehtyjen myyntitilausten mukaan, ja varmistat, että toimitukset onnistuvat sovitussa aikataulussa.

Tuntikirjaukset ja projektit

Helppo tuntikirjaus suoraan asiakasprojekteille – myös lisätöiden kirjaaminen onnistuu. Jos projektilla on alihankkijoita, voivat hekin kirjata tuntinsa Fikuroon.

Raportointi

Monipuoliset raportit varaston, tuotannon, myynnin, ostojen ja projektien seurantaan. Data päivittyy automaattisesti suoraan järjestelmästä.

Integraatiot

Tee laskutuksesta nopeaa ja tehokasta valmiilla taloushallinnon integraatiolla. Fikuro API yhdistää muut järjestelmäsi luotettavasti.

fikuro-web-referenssi-imatran-koneistuspalvelu-anssi-500x500

Takuulla tyytyväiset asiakkaat

Olemme varmoja siitä, että Fikuro tekee, mitä lupaa. Siksi tarjoamme sinulle 3 kk tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen, saat Fikuro-pakettisi kuukausimaksuista rahat takaisin.

Näin valitset muoviteollisuuteen sopivan järjestelmän

Kokeile matalalla kynnyksellä, miten voisit tehdä työt nykyistä järkevämmin. Mistä sitten tunnistaa muovituotteiden valmistamiseen sopivan ERPin?

1. Muovituotteiden valmistus on suoraviivaista – vaadi ERPiltä samaa

Suoraviivaisia ongelmia varten kannattaa etsiä mahdollisimman helpot ratkaisut. Hyvä ERP vähentää manuaalisia kirjauksia ja tehostaa tuotantoa.

2. Muoviteollisuudessa tarvitaan jäljitettävyyttä ja laaduntarkkailua

Kun valmistat tuotteita alihankkijana tai esimerkiksi elintarviketeollisuuden vaatimusten mukaan, tiedät taatusti, miten tarkkaa dokumentoinnin on oltava. Laaduntarkkailu ja materiaalierien jäljitys on paljon helpompaa, kun jokainen nippeli löytyy ERPistä perinteisten mappien sijaan.

3. Toimittaja tuntee muovialan tarpeet ja haasteet

Raaka-aineiden hinnat voivat muuttua yhdessä yössä, työvoima on joskus tiukassa ja aikaa ei todellakaan ole liikaa – etenkään pk-yrityksissä. Kuuntelemme asiakkaita ja kehitämme Fikuroon jatkuvasti uusia ominaisuuksia, jotka auttavat ennakoimaan ja optimoimaan liiketoimintaa. 

Miten toiminnan­ohjaus­järjestelmää tehostaa muovituotteiden valmistusta? Kolme esimerkkiä

ERP kokoaa kaikki muovialan yrityksen toimintaan liittyvät tiedot ja prosessit yhteen paikkaan. Suurin hyöty liittyy siihen, miten järjestelmä auttaa tehostamaan yrityksesi toimintaa. Muun muassa näin se käy:

Hyöty irti automaatiosta

MES-järjestelmän näkymä kertoo reaaliajassa, kuinka monta tuotetta mikäkin kone on valmistanut onnistuneesti, kuinka monta tuotetta on tullut hylätyksi. Ja kun erän loppu häämöttää, voi operaattori lähteä etukenossa valmistelemaan seuraavia töitä.

FIKURO-800x800-kuvituskuva-1

Ei enää sähläystä varaston kanssa

Kun varasto toimii hyvin, voidaan asiakkaille myydä tavaraa tietäen, että toimitus onnistuu luvatussa aikataulussa. Varastossa on aina kiinni myös yrityksen pääomaa – varasto vaikuttaa siis myös suoraan yrityksen taloudelliseen tulokseen.

FIKURO-800x800-kuvituskuva-4

Paikanna pullonkaulat

Aloita pk-yrityksen tuotannon tehostaminen oman prosessisi pullonkaulojen paikantamisesta. Saatat arvata ne näppituntumalla, mutta luotettavimman tiedon saat toiminnanohjausjärjestelmän raporttidataa tutkimalla.

FIKURO-800x800-kuvituskuva-6