Choose language

Fikuro kehittyy - tulossa 5 paljon toivottua ominaisuutta

Fikuro kehittyy hyvää vauhtia ja haluammekin muistuttaa asiakkaitamme sekä julkaistuista ominaisuuksista että tulevista muutoksista, joita odottaa kevään ja kesän 2023 aikana.

FIKURO_Topbanner_1920x820_kuvitus2

Muistutus alkuvuoden muutoksista

Fikuron kaikki muutokset löytyvät päivitystiedotteistamme ja muutoksia onkin paljon. Seuraavassa muutama nosto alkuvuoden muutoksista ja linkki suoraan ohjeisiin:

Suosittelemme lämpimästi uusien ja uudistettujen ominaisuuksien ottamista käyttöön, sillä uskomme niiden helpottavan tuotannon pyörittämistä.

Kuuminta uutta!

Olemme tehneet paljon parannuksia Fikuron lisäpalveluna ostettavaan raportointiin.

Palveluun on lisätty uusia myynti- ja tuoteraportteja, olemme parantaneet olemassa olevien raporttien luettavuutta ja tuoneet käyttäjille laajemmat mahdollisuudet filtteröidä raportteja haluamallaan tavalla. Tässäkin työssä olemme tehneet muutoksia pitkälti asiakkaidemme toiveiden mukaan ja tämä työ jatkuu myös tulevaisuudessa. 

Tutustu raportointiin

Nyt työn alla 5 paljon kaivattua ominaisuutta

Kevään ja kesän aikana keskitymme pääasiassa seuraavien ominaisuuksien kehitykseen:

1 Varastoennuste tuotannosta

Julkaisemme huhtikuussa ison päivityksen “Varastoennuste tuotannosta” -näkymään. Näkymän avulla voi tämän jälkeen nähdä entistä helpommin yrityksen tuotannon tilanteen varaston näkökulmasta.

Näet:

  • varastossa vapaana olevan saldon
  • ostotilauksien kautta tulossa olevat täydennykset
  • tuotantotarpeen
  • menekin
  • myyntitilausten kautta lähiaikoina menevät tuotteet ja niiden materiaalitarpeen. 

Tavoitteenamme on tuoda ennusteeseen parempi käytettävyys ja visuaalisuus myöhemmin tänä vuonna. Siinä yhteydessä voimmekin jo puhua helposta tavasta suunnitella materiaalien ostaminen ja aikataulutus, jotta varmistetaan sujuva tuotannon toiminta. Kerromme tästä lisää lähempänä julkaisuajankohtaa. 😉 

2 Julkinen rajapinta

Integroitavuus eri ohjelmistojen välillä on nykypäivää. Siksi haluammekin mahdollistaa tämän myös Fikuron asiakkaille. Tarjoamme asiakkaiden ja integraattoreiden käyttöön Rest API -rajapinnan, jota hyödyntämällä asiakkaamme voivat yhdistää käytössään olevat järjestelmät Fikuron kanssa ja automatisoida omaa toimintaansa integraatioiden avulla. 

Rajapinnan kevyt käyttö tulee olemaan maksutonta, mutta laajemmalle käytölle tarvitaan maksullinen paketti. Hinnoittelu ja tarkempi aikataulu rajapinnan endpointtien julkaisujärjestyksestä tullaan tiedottamaan työn edetessä touko-kesäkuun aikana.

3 Hienokuormitus

Osana jo käynnissä olevaa kokonaisuutta liittyen tuotannon suunnitteluun ja aikataulukseen, olemme parantamassa myös työpisteiden kuormittamista ja sen seurantaa. Tähän liittyy vahvasti mahdollisuus nähdä työpisteittäin työtilanne, mahdolliset huoltoajankohdat sekä työpistellä työskentelevien henkilöiden määrä. Tässä työ siirtyy jos suunnittelupöydältä tuotekehityksen työstettäväksi ja tuomme näitä palasia asiakkaidemme käyttöön sitä mukaa kun sopiva kokonaisuus saadaan valmiiksi.

4 Valuuttakäsittely

Monet yritykset käyvät nykyään ulkomaankauppaa ja näin ollen heillä on tarvetta käsitellä muitakin valuuttoja kuin euroja tilauksilla ja laskuilla. Laajennamme Fikuron myyntipuolella olevan valuuttakäsittelyn toimintaa ja tuomme sen myös ostotilauksille. Valuuttakäsittely tulee toimimaan kaikkien Fikuron tukemien taloushallintaohjelmistojen kanssa.

5 Myynti- / tuotekonfiguraattori

Olemme saaneet paljon toiveita siitä, että myynnin yhteydessä on tarve muokata ja koota asiakkaan toivomaa tuotetta joko tarjouksella tai tilauksella. Lisäksi, olemme saaneet toiveita laajemmasta tuotehallinnasta, versioinnista ja malleista. 

 

Käyttäjä - kysyttävää tai palautetta Fikurosta?

Etsit sitten yhteystietoja, halusit antaa palautetta tai löytää Fikuron ohjeet, Fikuron asiakassivulta löydät kaiken tarpeellisen tiedon.

Tutustu asiakassivuun

 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös