Choose language

Kahden ohjelmiston parhaat puolet yhdessä – Fikuro X Procountor

yhteistyö fikuro ja procountor_kuva blogiin

Modernit, älykkäät ja automatisoidut työkalut helpottavat yrityksesi toimintaa sujuvoittamalla päivittäisiä prosesseja. Kun yrityksen toiminnanohjausjärjestelmä yhdistetään taloushallinnon ohjelmistoon, arkisten taloushallinnon toimien hoitaminen sujuu mutkattomasti, nopeasti ja tarkasti. Ajansäästön lisäksi automaatiot vähentävät virheiden mahdollisuuksia tilauksissa, laskutuksessa ja raportoinnissa.

Asiakaslähtöinen ratkaisu valmistavan teollisuuden yrityksille

Valmistavan teollisuuden yritykset kohtaavat usein jo toimintansa alkuvaiheessa haasteita manuaalisen työ ja tiedonsiirron kanssa. Aikaa kuluu valtavasti tietojen naputteluun, jotta yrityksen varastonhallinta, myynti ja ostot, tuotannonseuranta ja taloushallinto ovat ajan tasalla. Tietojen siirtäminen erityisesti tilitoimistojen järjestelmiin aiheuttaa usein haasteita.

Procountorin ja Fikuron yhteisratkaisu tehostaa valmistavan teollisuuden alan yritysten toimintaa, parantaa tarkkuutta ja tuo datan saataville reaaliajassa.


Procountor on Suomen suosituin taloushallinnon ohjelmisto, joka on käytössä yli 1400 tilitoimistolla. Procountorin avulla pysyt aina ajan tasalla yrityksesi talouden tunnusluvuista ja voit heittää hyvästit turhalle paperinpyöritykselle automatisoimalla toistuvat rutiinit.

Fikuron ja Procountorin integraatio mahdollistaa saumattoman tiedonkulun eri liiketoiminta-alueiden välillä. Automaatioiden avulla riski inhimillisille virheille pienenee ja toiminta tehostuu. Myyntilaskut ja Fikurossa luodut laskentakohteet siirtyvät Procountoriin automaattisesti ja palkanlaskennan tuntilistaus voidaan viedä Procountoriin muutamalla napin painalluksella.

Parhaat puolet yhdistettynä


Procountorin ja Fikuron integraation avulla saat käyttöösi alojensa parhaat huippuohjelmistot yhdessä paketissa. Fikuron toiminnanohjausjärjestelmä auttaa järkeistämään tuotantoa, myyntiä ja varastointia. Procountor puolestaan tarjoaa Suomen suosituimman ratkaisun laskujen lähettämiseen loppuasiakkaille, reskontraan, kirjanpitoon ja palkanlaskentaa.

Ohjelmistojen moderni teknologia ja tehokas kokonaisratkaisu vastaa nykypäivän liiketoiminnan tarpeisiin. Yrityksesi johtaminen ja päätöksenteko helpottuu, kun reaaliaikaiset talouden tunnusluvut ovat saatavillasi aina tarvittaessa – myös mobiilissa.

Tieto siirtyy kahden järjestelmän välillä automaattisesti: voit siis unohtaa inhimilliset näppäilyvirheet tai kiirestä johtuvat viivästykset tiedonsiirrossa. Ajantasainen varastoseuranta helpottaa hallintaa ja pienentää riskiä ali- tai ylivarastoinnista johtuville haasteille ja myyntimenetyksille.

Yrityksen pyörittämisen arkirutiinit hoituvat jatkossa mutkattomasti, parhaaseen mahdolliseen tietoon pohjautuen.

”Aiemmin pyöriteltiin tulosteita ja Excel-taulukoita. Se oli hyvin vaikea yhtälö talouden näkökulmasta. Procountor valikoitui taloushallinnon ohjelmistoksemme, koska se oli helppokäyttöinen. Fikuroon päädyttiin, koska siinä oli valmis integraatio Procountorin kanssa.”

-        Hannu Perälä, toimitusjohtaja, Kennelpakaste Oy

 

Tehokkaasti käytännössä – miten tieto liikkuu ohjelmistojen välillä?

Fikuro soveltuu mainiosti ratkaisuksi valmistavan teollisuuden yrityksille, jotka kaipaavat käyttöönsä työkaluja esimerkiksi aluksi pelkkään varastonhallintaan. Varastonhallinnan työkalusta näet sukkelasti tulossa olevat tavarat ostotilauksilta ja varatut tuotteet myyntitilauksilta.
 
Moni yritys ottaa aluksi käyttöönsä pelkän varastonhallinnan työkalut integroituna Procountoriin. Palvelupakettia voidaan laajentaa myöhemmässä vaiheessa kattamaan myös muut toiminnanohjausjärjestelmän ominaisuudet.

Yrityksesi prosessit tehostuvat sen myötä, että tieto liikkuu saumattomasti eri ohjelmistojen välillä.

”Arki on muuttunut siinä mielessä, että kaikki saadaan myyntilaskulle nopeasti. Parilla klikkauksella tarpeellinen informaatio siirtyy Procountoriin. Jos tämä ei olisi sähköistä, tällaisen kompleksin pyörittäminen olisi yksinkertaisesti liian raskasta.”-        

Hannu Perälä, toimitusjohtaja, Kennelpakaste Oy

 

Fikuron lisäksi Procountorissa on myös satoja muita integraatioita, joiden avulla yritystoimintaa voidaan sujuvoittaa esimerkiksi työajanseurannan raportoinnin työkaluilla.

Kehitämme Fikuron ja Procountorin integraation ominaisuuksia jatkuvasti yhdessä entistäkin kattavammaksi. Parhaillaan jatkokehityksen alla on mahdollisuus integroida ostolaskutietoja

Related blog posts